Aanpak

DialogExperts focust zich volledig op het maken van kwalitatieve afspraken voor de commerciële buitendienst. Dat kan alleen door ons op te stellen als medewerker van de opdrachtgever. Daarom is een goede voorbereiding essentieel.

Intake

Wij vragen u eerst een projectformulier in te vullen met alles aspecten die van belang zijn: Doelstellingen, bedrijfsinformatie, productinformatie, USP’s, voordelen, nadelen, (tegen)argumentatie, marktsituatie, concurrentie et cetera.

Techniek

Wij informeren u over de technische aspecten voor de nummerweergave, het koppelen van e-mail en de agenda. Daarvoor hebben standaard formulieren waarin wij uitleggen wat wij van u verwachten.

Adressen

Samen met u kijken wij naar de data. U kunt zelf adressen aanleveren of wij helpen u met de inkoop. Wij kennen de markt erg goed, DialogExperts is al jarenlang een gekende dataspecialist. Wij kunnen data leveren met selecties op branche, functionaris, regio, aantal medewerkers, omzetindicatie, et cetera. Wanneer wij doelgroepen separaat inladen kunnen wij scores volgen en later bestanden aan en uit zetten om het resultaat te verbeteren.

KPI's en rapportage

Natuurlijk wilt u vooraf weten welk resultaat u kunt verwachten. Er is veel ervaring aanwezig in uiteenlopende branches en productvormen, waarmee wij een goede inschatting kunnen maken. Door vooraf verwachtingen met elkaar af te stemmen kunnen wij goed monitoren hoe wij presteren. Aan de hand van resultaten kunnen wij rapporteren, overleggen en anticiperen.