Over DialogExperts

DialogExperts is in 2011 gestart met veel ervaring in alle disciplines van direct marketing, online en offline. Oprichter Michel Bres heeft zowel in loondienst als vanuit eigen bedrijven jarenlang commerciële teams aangestuurd. De ervaring leert dat verkopers het liefst zoveel mogelijk bij de klant zitten, maar een hekel hebben aan koud bellen voor het maken van afspraken. Er is geen tijd, men heeft koudwatervrees of er gewoon een hekel aan. En niet elke goede verkoper is ook een goede beller.

Omdat u als ondernemer nu eenmaal wilt groeien is het van belang dat uw dure verkopers hun tijd zoveel mogelijk bij de klant besteden. DialogExperts speelt in op deze behoefte en focust volledig op het maken van kwalitatieve afspraken voor de commerciële buitendienst.

Omdat commerciële mensen het beste tot hun recht komen bij gelijkgestemden werken wij uitsluitend met commerciële zwaargewichten. Ervaren ondernemers en mensen met een stevige commerciële achtergrond in het bedrijfsleven, allen vanaf 50 jaar en ouder. Onze mensen staan voor kwaliteit, hanteren gedegen normen en waarden en maken geen afspraak om de afspraak.

Met een gedegen voorbereiding presenteren wij ons als medewerker van de klant. Met kennis van zaken en zonder vaste scripts gaan wij het gesprek aan, zoals u dat zelf zou doen.